Publicitātes foto
Foto: Publicitātes foto
Ēdiens un ēšana, gluži tāpat kā mīlestība, ir kaislība, kas var gan celt spārnos, gan atklāt savu postošo dabu. Varbūt tieši tāpēc šīs mūžīgi aktuālās tēmas kinoekrānos bieži vien caurvij un niansēti papildina viena otru. Izvēlējāmies gardēžu iecienītus kinostāstus, atlasot desmit "visgaršīgākos" romantiskam kinovakaram.

"Como agua para chocolate" (1992)

20. gadsimta sākuma Mehiko garšu, smaržu un miesīga jutekliskuma drāma "Saldi rūgtā karstā šokolāde" tveicē, neliek mieru un reizēm pat nedaudz uzbāzīgi vilina uz visīstāko jūtu piepildījuma neiespējamības zemi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!