redīsi panna
Foto: Shutterstock

Ir dārzeņi, kurus ierasts baudīt tikai un vienīgi svaigā veidā. Vieni no tiem ir redīsi, kas nekad netiek cepti, vārīti vai sutināti. Kāpēc? Jo tā ir pieņemts. Laiks ieviest svaigi pavasarīgas vēsmas savā apnicīgajā ēdienkartē – uzzini thekitchn.com viedokli, kādēļ tev noteikti jānogaršo cepti redīsi.

Kādēļ tev noteikti jānogaršo cepti redīsi?

1. Kaut šie veselīgie dārzeņi mums tradicionāli asociējas ar pavasari, redīsi ir pieejami visa gada garumā. Pirmie pašmāju redīsi, protams, jābauda svaigi – ar šķipsnu sāls, svaigi maltiem pipariem un kvalitatīvu olīveļļu, bet pārējā laikā ir vērts dažādot savu ēdienkarti, iekļaujot tajā ceptus redīsus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!