Etiķetes ABC jeb Kā uzvesties, lai restorānā nejustos kā lauķis (27)
Jolanta Roze
Jānis Peters reiz teicis:"...no kūtspakaļas cēlies ir katrs rīdzinieks." Un ir taču tā, ka pat lielai daļai galvaspilsētas iedzīvotāju saknes meklējamas kādā no neskaitāmajiem Latvijas lauku pagastiem. Tomēr, ierodoties smalkā restorānā, negribas izrādīt, ka esi apjucis no žilbinoši baltajiem galdautiem, precīzās rindās izkārtotajām spožajām glāzēm, neskaitāmajiem galda piederumiem un garām zibošajiem viesmīļiem. Uzzini, kā rīkoties, lai justos pārliecinoši restorāna etiķetes labirintos.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit