PantherMedia/Scanpix
Foto: PantherMedia/Scanpix
Siers ir daudzu gardēžu vājība. Ne velti tas ir viens no iecienītākajiem piena produktiem pasaulē, un tā dažādība ir pārsteidzoši liela - sākot no mīkstajiem krēmsieriem, maigo mocarellu, un beidzot ar akmenscietajiem parmezāna tipa sieriem un asi smaržojošajiem pelējuma sieriem. Katram siera veidam ir savs cienītāju pulks un savs pielietojums - kāds labāk iederēsies salātos, cits sacepumos, uz siermaizēm, picas, vēl kāds darīs bagātīgu mērces garšu vai piešķirs asumiņu zupai. Šoreiz piedāvājam iepazīties ar 10 pasaulslaveniem sieriem, kas vismaz reizi mūžā jānogaršo katram.

Parmezāns

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!