Mēs katrs ik pa laikam izmetam laukā kādu produktu, kurš ir sabojājies un kuru neesam paspējuši izlietot un apēst. Lai no tā izvairītos, katram produktam ir savs labākais veids, kā to var svaigu un nevainojamu uzglabāt visilgāk. Ir arī produkti, kuri, uzglabāti nepareizi, zaudē savu garšu un vērtību, lai arī nav kļuvuši veselībai bīstami. Uzzini, kurus 14 produktus visbiežāk mēdz uzglabāt nepareizi, un uzzini, kā tie būtu jāuzglabā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit