Priekšrocības un ieguvumi, izvēloties bioloģiski audzētus pārtikas produktus
Tasty
Bioloģiskā lauksaimniecība balstās uz principiem audzēt un ražot saskaņā ar dabiskajiem augu, dzīvnieku un mājputnu augšanas procesiem, neizmantojot sintētiskos minerālmēslus, pesticīdus un antibiotikas, ķīmiski neapstrādājot sēklas, rūpējoties par vides saudzēšanu un bioloģiskās daudzveidības saglabāšanu. Noskaidro, kādas vēl ir bioloģiski audzētu pārtikas produktu priekšrocības.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit