Septiņi produkti, kurus nedrīkst ēst termiski neapstrādātus
Tasty
Iemesli, kādēļ daļa produktu pirms ēšanas ir termiski jāapstrādā, ir vairāki. Cilvēks pamatā nedrīkst ēst jēlu gaļu. Ne tikai tādēļ, ka to tādu ir grūti sagremot, bet arī tādēļ, ka tā var saturēt cilvēkam kaitīgas baktērijas un parazītus. Toties daļa pārtikas produkti, ja nav termiski apstrādāti, ir indīgi. Kuri deviņi produkti un kāpēc vienmēr ir termiski jāapstrādā?
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit