Lai cik tas neizklausītos dīvaini, arī sviestmaize raksturo tautu un tās ēšanas ieradumus. Latvieši par savām sviestmaizēm var saukt ikvienu rupjmaizes variantu - vai uz rupjmaizes būtu uzlikts biezpiens ar krējumu, redīsiem un dillītēm, vai lasis ar zaļumiem, vai kūpināta gaļas šķēle ar sīpola un marinēta gurķa ripiņām - tie visi raksturo mūsu ēšanas tradīcijas. Uzaicinām ceļojumā apkārt pasaulei ar 12 sviestmaizēm no dažādām valstīm.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit