16. maijā īsi pirms Muzeju nakts sākuma Esplanādē atklāja lielāko brīvdabas pop-up restorānu "Pop-up 2000 burgeru restorāns", kurā svaigi pagatavoti burgeri un dažādas atraktīvas izklaides apmeklētājiem bija piedāvātas pilnīgi par brīvu.
"Pop-up 2000 burgeru restorāna" burgeru meistari gatavoja 2000 visgardākos burgerus tieši skatītāju acu priekšā, izmantojot augstākās kvalitātes produktus un izejvielas.
Apmeklētāji varēja sekot līdzi burgeru pagatavošanas procesam pie Latvijā garākās burgeru letes un iepazīt burgeru pagatavošanas procesu, sākot no gaļas grilēšanas līdz garnēšanai. Apmeklētāji varēja nogaršot arī burgeru sastāvdaļas speciāli tam paredzētā degustācijas stūrītī.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit