Jāņi nav iedomājami bez grila klātbūtnes, un no tā nemaz nevajag izvairīties, jo tā ir viena no gardākajām tradīcijām. Lai neapmaldītos garšu daudzveidībā un, iespējams, atklātu vēl nebaudītu garšu saderību, Rimi Gardēžu komandas garšvielu eksperts, šefpavārs Mārtiņš Sirmais "Tasty.lv" lasītājiem iesaka trīs viltības pamata garšu saderībai grilētiem ēdieniem.
Viena no pamatgaršām, kas neliks vilties, ir saldā un skābā kombinācija. Abas šīs garšas ir pieejamas sezonas produktos, tāpēc atrast gardāko kombināciju nebūs grūti.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit