Foto: Publicitātes foto
Vasara ir mūzikas festivālu laiks, un, lai arī šajos pasākumos lielākais uzsvars ir uz mūziku un dažādām citām aktīvām izklaidēm, kas gan tā par ballēšanos ar tukšu vēderu! Ir pagājis laiks, kad brīvdabas pasākumos vienīgās pieejamās ēdmaņas bija maigi apsvilušas gaļas iesmi, kurus uz šķīvjiem filigrāni izkārtoja kompozīcijās ar taukainiem ceptiem kartupeļiem un koši sarkanu tomātu mērci. Domājot par festivāla "Positivus" apmeklētāju labsajūtu, rīkotāji ik gadu paplašina savu ēdinātāju sarakstu, izvēloties pašu kvalitatīvāko maltīšu nodrošinātājus, kā arī rūpīgi seko, lai ēdienkarte būtu piemērota gan mūžam eksperimentēt gatavajiem gardēžiem, gan tiem, kuri no sava uztura izslēdz, piemēram, gaļas vai piena produktus. Turklāt vērts atcerēties – pašu veselībai krietni draudzīgāk būs paēst svaigi sagatavotu maltīti, nevis nograuzt teltī divas dienas nomētājušos desmaizīti, atgādina festivāla "Positivus" rīkotāju pārstāve Džeina Tamuļeviča.

Ilggadēja festivāla "Positivus" apmeklētāja, dzīvesstila bloga HappyWhispers.lv autore Līga Andžāne, kura ir arī veselīga dzīvesveida entuziaste, pati uz savas ādas ir pārbaudījusi, ka "Positivus" ir viens no retajiem brīvdabas pasākumiem, kurā pieejamas plašas un daudzveidīgas ēšanas iespējas.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!