Konkursa "Latvijas gardākā kūka" otrajā pusfinālā, kas 11. jūlijā notika Liepājā, noskaidrotas divas labākās saimnieces ar gardākajām kūkām. Desmit kūku cepēju konkurencē par labākajām tika atzītas Sarmīte Volkova no Vaiņodes ar kūku "Mājas pērle" un Agneta Gulbe no Liepājas ar āboliņa medus un bišu maizes kūku, kurai klāt liktas svaigas ogas. Abas kūku cepējas tālāk dosies uz finālu Rīgā, kur tiks noskaidrota Latvijas pati gardākā kūka. Fināls notiks 15. augustā.
Arī šoreiz kūku gardumu un saimnieču veikumu vērtēja eksperti – "Rimi Gardēži". Bez pusfinālistēm, specbalvu saņēma arī konkursa jaunākā dalībniece – Anna Katrīna Lieģeniece no Liepājas, kurai ir vien 12 gadu. Viņa konkursā gatavoja "Karamē kūku".
Uzvarētāja Agneta Gulbe pēc konkursa atzina, ka uzvara esot bijis patīkams pārsteigums. "Piesakoties konkursam, uzņēmos zināmu risku, jo apzinoties, ka lielākā daļa dalībnieču konkursam pieteiks biskvīta kūkas, izvēlējos gatavot svaigēdāju kūku," savu pārsteigumu pamato Gulbe.