proseko prosecco šampanietis dzirkstošais vīns alkohols burbuļi glāze
Foto: Shutterstock
Vasara ir īstais laiks, lai sevi palutinātu ar glāzi atdzesēta šampanieša. Lai arī taisnība ir tiem, kuri uzskata, ka šampanietis ir lieliska izvēle tieši īpašiem mirkļiem un notikumiem, eksperti norāda, ka nav viena strikta noteikuma par to, kad šampanieti izvēlēties. Ne velti tas ir dzēriens, kuru visā pasaulē bauda visu cauru gadu, turklāt labās viesnīcās šampanieša servēšana jau brokastīs ir augstvērtīga stila un servisa apliecinājums.

G.H.MUMM šampanieša ekspertam Edgaram Grišulim vaicājām par izplatītākajiem šampanieša mītiem, kā arī aicinājām dalīties ar idejām, kas jāzina par šampanieša baudīšanu šovasar.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!