Foto: Publicitātes foto
Jānis Siliņš, kuru jau no bērnības vilinājusi kulinārija, ir skaistās Dikļu pils šefpavārs. Jau mazs būdams, viņš ar prieku baudīja brīvu vaļu virtuvē – grieza, maisīja un eksperimentēja ar dažādām garšām, tādējādi pārsteidzot savus degustatorus – vecmammu un vectēvu. Jānim darbošanās virtuvē vienmēr ir šķitusi nebeidzami interesanta. Tieši tāpēc pēc vairāku gadu darba bārmeņa amatā viņš drosmīgi paziņoja toreizējam Dikļu pils šefpavāram Valteram Zirdziņam, ka vēlas strādāt virtuvē. Tā tas sākās un veiksmīgi turpinājās, līdz Jānis pats kļuva par šefpavāru.

Strādājot virtuvē, Jānis ļauj vaļu iztēlei un arī Gastronomijas festivālam, kas līdz 6. septembrim priecēs Latvijas gardēžus, ir sagatavojis lielisku 4 kārtu maltīti. Lai to nobaudītu, dodies uz Dikļu pils vasaras terasi.

Par pavāru jau piedzimst vai to iemācās?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!