Rudens Rīgas restorānu nedēļu rīko Rīgas Tūrisma Attīstības birojs un Pavāru klubs. Restorānu piedāvājumā pagatavotajās maltītēs iekļauti sezonas aktuālākie produkti un rudenīgas Latvijas veltes. Restorānu nedēļas apmeklētāji varēs baudīt tādus kulināros šedevrus kā Engures brieža gaļu vīna mērcē, baraviku un melno trifeļu risoto, briežgaļas tartaru ar kūpinātām paipalu olām, uzputeni ar cidoniju un ķirbju sorbetu un daudz ko citu.
Rudens Rīgas restorānu nedēļā piedalās Avalon, B-Bārs restorāns, De Commerce Gastro Pub 1871, KID*, Kolonāde. Mūsu stāsti., Konvents, Ribs&Rock, Zaļais Maksis, 3 Pavāru restorāns "Tam labam būs augt!", Astor, Aqua Luna, Benjamiņš, Bergs, Bibliotēka No.1, Elements, Islande Hotel 9. stāva restorāns, Kaļķu vārti, Kasha Gourmet, Kilimanjaro, Le Dome, Locale, Melnā Bite, Muusu, Niklāvs, Ostas skati, Piramīda, Renommé, Restorāns 3, Steiku Haoss, Tinto, Valtera restorāns un daudzi citi. Rīgas restorānu nedēļas piedāvājums pieejams, veicot iepriekšēju galdiņa rezervāciju izvēlētajā restorānā.
Bet to, kā Rudens Rīgas restorānu nedēļā gāja pirms gada, var apskatīt šeit: