Zems "slikto" tauku saturs
Pateicoties lielajam olbaltumvielu daudzumam un mazajam tauku saturam, vistas gaļa ir diētisks produkts. Produktā ir svarīgs ne tikai tauku saturs, bet arī to veids. Vistas gaļā, atšķirībā no sarkanās gaļas (cūkgaļa, liellopu gaļa) ir zems piesātināto tauku daudzums. Pārmērīga piesātināto tauku uzņemšana var palielināt risku saslimt ar otrā tipa cukura diabētu, sirds un asinsvadu slimībām un pat vēzi. Vistas gaļa nesatur arī transtaukskābes, kas ir vēl agresīvākas par piesātinātajiem taukiem. Tā vietā vistas gaļā ir nepiesātinātie tauki, kam ir pozitīva ietekme uz veselību un kas palīdz novērst daudzu slimību attīstību.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit