Kafija daudziem no mums ir pirmais rīta dzēriens, tā daudzus no mums uzmundrina saspringtā darba dienā un sniedz enerģiju, kad tā teju izsīkusi. Kafijai, gluži kā vīnam, ir savi degustēšanas un novērtēšanas rituāli. Turklāt šim dzērienam piemīt patiesi daudz un dažādi aromāti, stāsta "Kafijas Draugs" eksperts Andris Leitis.
Kafijai ir vairāk nekā 1000 visdažādāko pēcgaršu, no kurām apmēram 600 piemērojamas espresso dzērienam. Piedāvājam iepazīties ar dažiem noderīgiem ieteikumiem un apskatiem.
Kvalitatīva kafija
Pagatavošanas veidi
Degustēšana
Centrālamerikas kafija
Dienvidamerikas kafija
Āfrikas kafija
Indonēzijas kafija
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit