Virsraksts nemelo – pavisam vienkāršu siera uzkodu var pagatavot vien 30 sekundēs. Šāda vienkārša recepte noderēs reizēm, kad pieteikušies negaidīti viesi un galdā jāliek kas garšīgs. Lai pagatavotu krekerus, nepieciešams vien sarīvēts Parmezāna siers un nepiedegoša (non-stick) panna.
Sieru pirms gatavošanas sarīvē smalkās skaidiņās, bet pannu uzkarsē. Uz karstās pannas ber nelielu daudzumu sieru, ļauj tam zeltaini apbrūnēt no vienas puses, apgriež otrādi un apcep vēl 15 sekundes no otras. Rezultāts – kraukšķīgi, sātīgi un garšīgi siera cepumiņi, kurus pasniegt kopā ar citiem sieriem, vīnogām, kādu skābu ievārījumu un glāzi vīna.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit