Līva Kļaviņa, kas visu mūžu ir pētījusi un meklējusi labas garšas formulas, nu tās ir apkopojusi pati savā recepšu grāmatā, lai dalītos tajās ar citiem. Lai ikviens no mums, apguvis pamatus, varētu eksperimentēt virtuvē pēc sirds patikas un priecēt savas garšu kārpiņas vēl un vēl.
Līva tic, ka "no šīs grāmatas iegūtās zināšanas atbrīvos cilvēkus no iekšējiem meliem, piemēram, tādiem, ka viņi nemāk gatavot ēst! Ja cilvēkam ir kaut vai pāris no tam dotajām maņām, tad viņš māk gatavot ēst! Galvenais ir uzticēties šīm maņām un mēģināt, līdz izdodas!"
"Labas garšas grāmata" nebūs īstā, ja interesējaties par augsto pavārmākslu vai meklējat precīzas un izsmalcinātas franču receptes. Šī grāmata būs jūsu labākais draugs ikdienā, ja vēlaties iegūt dziļāku izpratni, brīvību un pārliecību, darbojoties un improvizējot virtuvē. Grāmatā atradīsiet ne tikai 70 veselīgas, veģetāras un iedvesmojošas receptes, bet arī zināšanas par to, kā veidojas garša un kā gala rezultātā radīt jaunas receptes no pieejamiem produktiem.
"Es vēlētos, lai šī grāmata jums būtu kā labākais draugs virtuvē, lai tā iedvesmotu un iepriecinātu, lai tā atbrīvotu, noņemtu lieku nastu un palīdzētu saskatīt svarīgāko," piebilst Līva.