trauki, galda piederumi, šķīvji, glāzes
Foto: Shutterstock
Trauku modi nosaka restorāni un to šefpavāri. Tieši viņi izšķiras par labu vienam no diviem ceļiem restorānu kultūrā – klasikai vai viesu pārsteigšanai ar ēdiena pasniegšanas veidu. Ja izvēloties traukus gribat pārsteigt ar oriģinālu ēdiena pasniegšanas veidu, svarīgi ir atcerēties ne tikai par estētiku, bet arī par funkcionalitāti, lai viesiem būtu ērti mieloties.

Par jaunumiem trauku un glāžu pasaulē Tasty.lv stāsta restorānu biznesa eksperte ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi Jeļena Kašina.

Trauku krāsa ietekmē garšu un ēšanas paradumus

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!