bārmenis kokteilis bārs
Foto: Shutterstock

Ziemas terases, "pop up" restorāni, atpūtas stūrīši pēc iepirkšanās - tā ir daļa no tendencēm, kas šoziem kļūst arvien populārāka restorānu un kafejnīcu pasaulē Eiropā, tostarp Rīgā. Plašāk par jaunākajām vēsmām stāsta restorānu un viesmīlības biznesa eksperte, ar vairāk nekā 15 gadu pieredzi, Jeļena Kašina.

Ziemas "pop up" restorānu uzplaukums

Latvijā ir attīstījušies "pop-up" veikali, bet Eiropā - "pop-up" restorāni, kas piedzīvo īstu uzplaukumu ne tikai vasarā, bet arī ziemas sezonā. Tās ir ēdināšanas iestādes ar neformālu atmosfēru, kas var pēkšņi uzrasties visdīvainākajās vietās uz nenoteiktu un īsu laiku. "Pop-up" restorāni top neizmantotās veikalu, autostāvvietu, noliktavu telpās un citviet.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!