Ko dažādu pasaules valstu studenti ēd brokastīs?
Foto: Shutterstock

Par studentu brokastīm tradicionāli saucam žāvētu augļu un riekstu maisījumu. Nosaukums radies tāpēc, ka šie produkti sniedz daudz enerģijas, kas studentiem ir tik ļoti nepieciešama ne tikai sesijas laikā, bet visu cauru gadu. Biznesa augstskolā "Turība" veikts neliels pētījums, lai noskaidrotu, vai tiešām studenti brokastīs ēd tikai žāvētus augļus un riekstus.

Kā norāda Biznesa augstskolas "Turība" sabiedrisko attiecību vadītāja Marta Kive, izrādījās, ka studentu brokastu ēdienkarte ir ļoti dažāda, un tajā var atrast daudz interesantu un gardu recepšu.

Augstskolas ārzemju studenti ne tikai dalījušies savos brokastošanas paradumos, bet pastāstījuši arī tradicionālās brokastu receptes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!