Visiem skaidri zināms, ka piena produktus nepieciešams glabāt ledusskapī, bet kartupeļus – tumšā un vēsā vietā. Produkts, par kura uzglabāšanu bieži vien aizmirstam, ir šokolāde. Arī šim saldajam kakao pupiņu izstrādājumam labpatīk, ja tas tiek nolikts atbilstošā vietā, lai priekšlaicīgi nesabojātos.
Lai šokolāde sniegtu patiesu garšas baudījumu ar savu īsteno smaržu un izsmalcinātajām garšas niansēm, tai nepieciešami atbilstoši uzglabāšanas apstākļi. Lai gaisinātu mītus par šokolādes dzīves ilgumu un piemērotāko uzglabāšanas vidi, vērtīgus padomus piedāvā Fazer speciālisti. Ievērojot dažus vienkāršus principus, šokolādi varēsi izlietot ilgākā laika posmā.
Svarīgs faktors – šokolādes sastāvs
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit