No panko līdz želatīnam plāksnēs: pieci produkti, kas noderēs gatavošanā
Tasty
Kulinārijas horizontiem paplašinoties, arī mūsu virtuvēs bez sāls, pipariem, tomātu mērces un dzeramās sodas parādās aizvien jaunas sastāvdaļas, kas nepieciešamas kādas iekārotas receptes pagatavošanai. Tāpēc šoreiz par piecām sastāvdaļām, kas nu jau kādu laiciņu vairs nav nekas jauns un ir atrodamas veikalu plauktos – atliek tikai tā uzmanīgāk meklēt!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit