Liellopa gaļas ēdienu meistarklase - 70
Foto: DELFI
Ko gan jaunu varētu iemācīties par liellopa gaļu – iemarinē un liec cepties, vai ne? Šķiet, ka vēl vairāk maldīties par sagaidāmo kādā otrdienas vakarā es nevarēju. Uzzināt jaunas lietas un receptes devos uz kulinārās studijas "Viesistaba Vintage" rīkoto meistarklasi, ko vadīja atraktīvais šefpavārs Gatis Grosbergs.

Meistarklases kursa nosaukums pavisam vienkāršs – "Liellopa gaļas variācijas". Cepta, sautēta un… Bet nē, meistarklases ietvaros pats šefpavārs sagatavojis kopā piecas receptes, no kurām četras veltītas liellopa gaļas izcilajai garšai. Katra pilnīgi atšķirīga un neparasta. Meistarklasē sapulcējās ap 15 ļaužu, visi apsēja priekšautus, paņēma pierakstu lapas un devās klausīties, ko tad šefpavārs iemācīs par liellopa gaļu.

Foto: DELFI

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!