Foto: Publicitātes attēls

Jelgavas reģionālais tūrisma centrs sadarbībā ar Jelgavas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumiem arī šajā vasaras sezonā gardēžiem ir sagādājis īpašu piedāvājumu - "Izgaršo vietējo!". No 27. maija līdz 30. septembrim deviņos ēdināšanas uzņēmumos var nobaudīt ēdienus, ko raksturo vasarīgi vieglas un izsmalcinātas garšu kombinācijas, bet ēdienu pagatavošanā tiek izmantoti sezonāli produkti un izejvielas no vietējiem mājražotājiem un saimniecībām.

Piedāvājuma "Izgaršo vietējo!" ietvaros Jelgavas un Jelgavas novada ēdināšanas uzņēmumi ir papildinājuši savas ēdienkartes ar vasaras sezonai atbilstošiem ēdieniem, kuru pagatavošanā izmantota Jelgavas novada un Ozolnieku novada mājražotāju un saimniecību produkcija. Gardēži šajā sezonā aicināti baudīt svaigus salātus ar sezonas dārzeņiem vai mājas sieru, zivju ēdienu cienītājiem tiks piedāvāta dažādos veidos pagatavota store un līdaka, bet jaunas garšas kombinācijas varēs novērtēt liellopa, strausa, truša, vistas un cūkgaļas ēdienos.

Piedāvājumā netrūkst arī uzkodas, zupas, atspirdzinoši dzērieni un saldējuma kokteiļi, kā arī gardi deserti, piemēram, piparmētru musa kūka ar mandeļu šokolādes biskvītu, piparmētru – plūškoka mājas zefīri un atvēsinošs piparmētru saldējums. Šos un citus vasaras ēdienus iespējams nogaršot deviņos ēdināšanas uzņēmumos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!