Rabarberi pavisam noteikti ir maijā ēdamo produktu saraksta augšgalā. To, ka no tiem sanāk visgardākās kūkas un plātsmaizes, ķīseļi un saldējumi, mēs jau zinām. Taču ko vēl var iesākt ar skābenajiem rabarberiem, lai maltīti padarītu ne vien interesantāku, bet arī gardāku?
Rabarberi, protams, lieliski piestāv saldajiem ēdieniem. Tomēr nevajadzētu ignorēt arī pamatēdienus, jo skābenais dārzenis, kas aug kātos, piestāvēs arī tiem.
Tiem, kuriem patīk tradicionālas lietas, iesakām šo "Tasty" apkopojumu. Bet par to, kā labāk saglabāt rabarberus ziemai, lasi šeit.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit