Krāsa, kas daudzus varētu mulsināt, patiesībā ir sēpijas jeb tinteszivs tinte, kas picas pamatnei piešķir kaislīgi melnu krāsu, aromātu un izteiksmīgu garšu.
Tā kā sēpijas tintes pigments ir gaismas izturīgs, renesanses laikā, 18.gs. un agrīnajā 19.gs., to izmantoja akvareļos, stikla krāsošanai un tintes pagatavošanai. Mūsdienās to iecienījuši Eiropas labākie pavāri, kas ēdienu mīl pārvērst mākslā. "Pavāra vīzija par šo picu radās, iedvesmojoties no uzņēmuma logo melnās krāsas, kā rezultātā tika apvienota klasiskā beļģu mīdiju garša ar saulainajām Itālijas notīm. Zinot, ka beļģi mīdijas mēdz pasniegt ar fritētiem kartupeļiem vai kartupeļu čipsiem, ilgi nebija jādomā, lai picu papildinātu ar brīnišķīgi plānām kartupeļu ripiņām," stāsta e-picērijas "Pica Rīga" veidotājs Normunds Bērziņš.