suši virtuļi
Foto: Vida Press
Melnā krāsā pagatavotas maltītes nu ir vakardiena. Pašpasludināto kulināru un blogeru vidū nu novērojams pavisam jauns trakums – klasiskā suši pārvēršana citos ēdienos. No klasiskajām suši sastāvdaļām tiek gatavoti nelieli virtulīši, picas un pat burgeri, vēsta "Vida Press".

Kulinārā blogere Sema Mērfija no Melburnas, Austrālijas radījusi veselīgāku miltu virtuļu versiju – suši virtuļus. "Es gatavoju, fotografēju un pavadu laiku savā mazajā Melburnas dzīvoklī. Vegānisko maltīšu gatavošana kļuvusi par vienu no manām kaislībām, un es vienmēr cenšos sevi izaicināt un pagatavot bērnības našķus, un tos "veganizēt" vai dažos gadījumos pārvērst trakos, mākslinieciskos darbos, kā suši virtuļi. Viss, lai parādītu pasaulei, ka teju jebko var padarīt vegānisku."

Mazie suši virtulīši tiek gatavoti formā, kas ietaukota ar kokosriekstu eļļu. Tajā ievieto lipīgos suši rīsus, lai iegūtu vajadzīgo apaļo izskatu. Pēc tam virtuļus dekorē ar melnajām sezama sēkliņām, ingveru, vasabi un avokado.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!