Kulinārā blogere Sema Mērfija no Melburnas, Austrālijas radījusi veselīgāku miltu virtuļu versiju – suši virtuļus. "Es gatavoju, fotografēju un pavadu laiku savā mazajā Melburnas dzīvoklī. Vegānisko maltīšu gatavošana kļuvusi par vienu no manām kaislībām, un es vienmēr cenšos sevi izaicināt un pagatavot bērnības našķus, un tos "veganizēt" vai dažos gadījumos pārvērst trakos, mākslinieciskos darbos, kā suši virtuļi. Viss, lai parādītu pasaulei, ka teju jebko var padarīt vegānisku."
Mazie suši virtulīši tiek gatavoti formā, kas ietaukota ar kokosriekstu eļļu. Tajā ievieto lipīgos suši rīsus, lai iegūtu vajadzīgo apaļo izskatu. Pēc tam virtuļus dekorē ar melnajām sezama sēkliņām, ingveru, vasabi un avokado.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit