Ierasts, ka to gatavojam divos klasiskos veidos – kā vienu no sastāvdaļām kopā ar dārzeņiem un lapu salātiem spēcinošās pusdienās vai pamata sastāvdaļu gvakamolē – mērcē, ko ēdam ar kraukšķīgajiem kukurūzas čipsiem. Taču avokado ir daudzējādāks, nekā mēs domājam, un no šī augļa var pagatavot gan sātīgas maltītes, gan kraukšķīgas uzkodas, gan desertus un pat marinējumu ziemas krājumiem. Lūk, dažas idejas!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit