Foto: DELFI
Tie, kas baudījuši gardus ēdienus 50 metrus virs zemes, mēdz teikt, ka tuvāk saulei ēdiens garšo citādāk un daudz labāk. To, vai tā patiešām ir, no 10. augusta veselas piecas dienas var pārbaudīt piedzīvojumus kārie gardēži, ļaujoties "Dinner in The Sky" vilinājumam paēst pārdesmit metrus virs zemes. Šogad lielā platformā virs Vecrīgas jumtiem pacēlās jau sesto reizi.

Šogad vakariņotājus ar saviem pavārmākslas šedevriem priecē trīs šefpavāri – Sandro Serva no "La Trota" restorāna Itālijā vadību pārņems 10. un 11. augustā, Māris Jansons no restorāna "Bibliotēka No. 1" gatavos 12. un 13. augusta viesiem, bet Hosē Vergara no igauņu restorāna "Sky Deluxe" gatavos 14. augustā. Platforma gaisā pacelsies vairākas reizes dienā, ļaujot gardēžiem virs Vecrīgas ainavas gan brokastot, gan pusdienot, vakariņot un pat malkot kokteiļus virs naksnīgās Rīgas.

Droši iesprādzējušies sēdvietās un apbruņojušies ar plediem, pusdienotāji jau pirmajā dienā ar satraukuma sajūtu pacēlās "Dinner in The Sky" restorānā 50 metru augstumā. Gaisa restorānā bez sildošiem dzērieniem un garda pamatēdiena patīkamu atmosfēru nodrošināja tieši pavāru veikums, jo katrs kumoss pārsteidza vairāk nekā iepriekšējais. Un kur nu bez deserta – nelielais "lidojums" gaisā noslēdzās visnotaļ saldi!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!