Kulinārais ceļojums pa Igaunijas dienvidiem - 12
Foto: DELFI
Dodoties nelielā brīvdienu ceļojumā uz tuvējām kaimiņzemēm, ierasts, ka plāns nereti ir pavisam vienkāršs – apskatīt kādu interesantu muzeju, ievērojamu tūrisma objektu un pārgulēt nakti viesnīcā vai viesu namā. Lai ceļošanu un dzīvi padarītu mazliet interesantāku, "Visit Estonia" nesen izstrādājuši maršrutu Dienvidigaunijas apskatīšanai. Meloju, ne tikai apskatīšanai, bet pamatīgai izgaršošanai.

Tā nu izmantoju iespēju un šoreiz ceļoju nevis kā tūrists parastais, bet tūrists-garšu atklājējs. Trīs dienas Tartu, Setu zemē un Veru, un esmu uzkrājusi tik daudz iespaidu, ar kuriem nevarēju nepadalīties arī ar "Tasty" lasītājiem, kas noteikti sirdī ir gardēži. Ja atvaļinājumu vēl neesi izbaudījis un meklē ko interesantu – vēl vari paspēt apciemot Dienvidigauniju un nogaršot tādus gardumus un maltītes, ar ko lepojas igauņi. Sākam?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!