Ina Poliščenko - 12
Foto: Publicitātes foto
To, ka pavāra profesija nav viegla, saprot daudzi – katru dienu gatavot ēst gribētājiem un smelties no šī procesa prieku ir patiess aicinājums. Vēl pirms izstādes "Riga Food 2016", kad citi pavāri jau asina nažus un veic pēdējos sagatavošanās darbus pavāru un pavārzeļļu konkursiem, sarunai piekrita titula "Latvijas gada pavārs 2015" ieguvēja Ina Poliščenko.

Inas gads kopš gada pavāra titula iegūšanas ir bijis visnotaļ raibs – viņa apvieno darbu restorānā "3" ar meistarklasēm un jauno pavāru mācīšanu. Bet visvairāk par visu Inai patīk gatavot saldumus, par to pārliecinājās arī "Tasty", mācoties siera kūkas gatavošanas meistarstiķus tieši no smaidīgās pavāres.

VIZĪTKARTE

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!