Foto: Publicitātes attēls
Spēcīga un drosmīga. Viņa ir izgājusi cauri armijai virtuvē, strādājot restorānā Kanādā. Viņa bija viens no daudzajiem ķēdes posmiem strikti sakārtotā darba sistēmā, kur visi elpoja vienā ritmā. Nekādu ambīciju. Tas nebija solis lejup, bet augšup! Tagad viņa ir šefpavāre viesnīcas "SemaraH Hotel Metropole" restorānā "De Commerce Gastro Pub 1871" un pati sev ir lielākais kritiķis. Tā ir viņa – Ieva Upīte!

Turpinoties Gastronomijas festivālam, Ievas maltītes var nobaudīt ikviens gardēdis, kas dosies uz restorānu un izvēlēsies īpašo festivāla piedāvājumu. Tādā veidā par Ievas šefpavāres vīziju var pārliecināties dubultā!

Kādu sevi atceries kā bērnu?

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!