Mežpils vienas dienas restorāns Dobelē - 6
Tagad, kad patiešām rudens ir iestājies arī astroloģiski, varam atskatīties uz aizgājušo vasaru un priecāties, cik silta, saulaina un notikumiem bagāta tā bijusi. Arī gastronomisko notikumu ziņā šovasar varējām piedzīvot daudz – sākot jau ar performancēm starp ābeļziediem un beidzot ar galvaspilsētas svētku restorānu, kas priecēja apmeklētāju simtus.

Lai kaut mirkli vēl priecātos, cik garšīga bijusi vasara, atskatīsimies uz sešiem spilgtākajiem gastronomiskajiem notikumiem, kas šovasar lika gardēžiem pulcēties visdažādākajās Latvijas vietās un augstumos. Cits par citu krāšņāki un garšīgāki, lai iedvesmotu ko līdzīgu piedzīvot nākamvasar!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!