Latvijā austeru baudīšanas kultūra ir samērā jauna, un plašāka auditorija par to sākusi interesēties tikai pēdējo gadu laikā. "Interese par austerēm, to veidiem, garšas īpašībām un pārošanu ar dzērieniem pēdējā laikā ir ievērojami augusi. Tādēļ nolēmām iepriecināt visus austeru cienītājus, noorganizējot viņiem īpašus svētkus," stāsta viens no pasākuma organizatoriem, kluba "Fans of Oyster" vadītājs Mārtiņš Reinis.
Attiecībā pret austeru ēšanu ir izveidojušies dažādi stereotipi, taču mana pieredze liecina, ka tieši lielākie skeptiķi pēc tam kļūst par kaismīgākajiem austeru faniem.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit