Foto: Shutterstock
Atliek tikai paiet garām kādam "šikākam" restorānam, lai taptu pilnīgi skaidrs, ka ieturēt maltīti nenozīmē tikai paēst. Kas agrāk bija izsalkuma remdēšana, pēcāk – socializēšanās veids, tagad – spēj būt dažādu baudu buķete. Labs restorāns šodien apmierinās ne tikai viesa kurkstošo vēderu, bet arī – parūpēsies par visu komplekso maņu orgānu sistēmu.

Biznesa augstskolas "Turība" studente Inga Bukovska veikusi interesantu pētījumu par Rīgas restorāniem. Tajā izpētītas gan galvaspilsētu restorānu aizkulises, gan tas, kāpēc Latvijā nevienam restorānam nav piešķirts augstais novērtējums "Michelin" zvaigznes. Inga pētījumu veikusi, balstoties uz saviem novērojumiem, apmeklējot visdažādākos restorānus gan Rīgā, gan Eiropā. Piedāvājam ar Ingas secinājumiem iepazīties arī jums, lasītāji.

Restorāniem Rīgā nav nevienas "Michelin" zvaigznes

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!