Dzirnavu ielas kvartālu, kurš atrodas iepretim viesnīcai "Albert Hotel", un no tās izrietošo Antonijas ielas nogriezni jau labu laiku var dēvēt par galvaspilsētas izsmalcinātāko gardēžu Meku. Pirms kāda laiciņa tika iepazīts bistro "Milti" piedāvājums, savukārt šodien izvēle krita uz šī kvartāla ilgdzīvotāju – restorānu "Burga".
Ar šo rakstu "Delfi" turpina projektu, kur stāstām par to, vai Rīgas restorānos un kafejnīcās iespējams pavakariņot par 10 eiro. Un, ja jā, tad – ko par šo naudu iespējams saņemt.
Viens no šī restorāna galvenajiem trumpjiem ir lielie logi, kas ļauj priecāties par dienas gaismu un vērot pilsētas ikdienas ritmu. Telpas ir plašas, interjerā dominē koka un metālā elementi, bet tas nav pārblīvēts ar liekām detaļām. "Burgas" telpas būtu grūti nodēvēt par mājīgām šī vārda klasiskajā nozīmē, bet šeit, nenoliedzami, ir patīkami uzturēties.