Šosezon kulinārā raidījuma ''Gatavo 3" receptes veltītas astoņām ēdamām tēmām, papildinātas ar maziem padomiem un trikiem, un notiesātas astoņās dažādās vietās Rīgā. Pirmajā raidījumā goda vietā bija daudzgadīgs nakteņu ģints augs – kartupelis. Anna, kā ierasts, gatavoja kūkas. Jā, no kartupeļiem! Linda turpināja pārsteigt ar jauniem kulināriem eksperimentiem, taču pirmo reizi komandā bija arī stiprā dzimuma pārstāvis – Uģis Veits, kuram pūrā ir oriģināls ēdiens no kartupeļa, un viņš arī atklāja, kāpēc mizas nevajadzētu mest ārā, bet saglabāt!
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit