Kā jau iepriekš ziņoja pasākuma organizatori, ielu ēdiena festivāls ir viens no tiem pasākumiem, kas veltīts vēl vienam īpašam šī gada notikumam – Rīgas-Gaujas kļūšanai par "Eiropas gastronomijas reģionu 2017". Izaicinājumu gatavot ziemas apstākļos uz ielām kopumā pieņēma 14 dažādu Rīgas restorānu šefpavāri, savā pulkā ņemot arī divus šefpavārus no Dānijas un Itālijas. Ārzemju viesi tandēmā ar Dzintaru Kristovski no "Valmiermuižas vēstniecības Rīgā" un Denisu Ivankovu no restorāna "Kasha Gourmet" gatavoja savām zemēm raksturīgos ēdienus. Uz lieliem griliem, pašdarinātām ķieģeļu krāsniņām un ugunskuriem visas dienas garumā kāri sprakšķēja visdažādākās siltās maltītes.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit