Vienradžu tematikas brokastu grauzdiņu autore ir amerikāņu ēdienu stiliste un fotogrāfe Adelaina Vo, norāda vietne "Prevention". Kā pati Adelaina raksta savu "Instagram" bildīšu aprakstos, krēmsiera iekrāsošanai viņa neizmanto nekādas mākslīgās krāsvielas – efekts tiek panākts ar krēmsieru, kas sajaukts ar aveņu vai ķiršu ievārījumu rozā krāsai, saspiestām mellenēm zilajai krāsai, kurkumu oranži dzeltenajai, bet "matcha" tēju – zaļajam krēmsieram. Pie atklājuma ēdienu stiliste nonākusi nejauši – ziežot krēmsieru virsū grauzdiņam, uz kura jau atradies ievārījums, krāsas skaisti sajaukušās un tapusi ideja, kas iedvesmojusi #unicorntoast. Lai gan pirmais grauzdiņš uzziests jau pērn jūnijā, popularitāti šī tendence ieguvusi vien šī gada janvārī.
Jaunumi
Vienradži brokastu galdā – trends pārņem grauzdiņus un siltos dzērienus
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit