instagram.com/vibrantandpure; instagram.com/thendbrooklyn
Pērn fūdiji nebeidza jūsmot par varavīksnes krāsas apaļajām maizītēm jeb beigeļiem. Šis gads sācies jau ar citu kulināro tendenci, kas lēnām pārpludina sociālos tīklus – vienradžu grauzdiņiem un atvasinātu kafiju "latte". Varavīksnes pasteļu toņi uz grauzdiņa nonāk ar nedaudz iekrāsota krēmsiera palīdzību, bet kafijas tasītēs – ar iekrāsotu saputoto pienu.

Vienradžu tematikas brokastu grauzdiņu autore ir amerikāņu ēdienu stiliste un fotogrāfe Adelaina Vo, norāda vietne "Prevention". Kā pati Adelaina raksta savu "Instagram" bildīšu aprakstos, krēmsiera iekrāsošanai viņa neizmanto nekādas mākslīgās krāsvielas – efekts tiek panākts ar krēmsieru, kas sajaukts ar aveņu vai ķiršu ievārījumu rozā krāsai, saspiestām mellenēm zilajai krāsai, kurkumu oranži dzeltenajai, bet "matcha" tēju – zaļajam krēmsieram. Pie atklājuma ēdienu stiliste nonākusi nejauši – ziežot krēmsieru virsū grauzdiņam, uz kura jau atradies ievārījums, krāsas skaisti sajaukušās un tapusi ideja, kas iedvesmojusi #unicorntoast. Lai gan pirmais grauzdiņš uzziests jau pērn jūnijā, popularitāti šī tendence ieguvusi vien šī gada janvārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!