Joprojām neticu, ka nepilnajā stundā, kas man bija dota, lai janvāra pēcpusdienā aprunātos ar vienu no ietekmīgākajiem šefpavāriem ne tikai Lielbritānijā, bet visā pasaulē, paspēju saklausīt tik daudz. Blūmentāls ir aizrautīgs runātājs, brīžiem sarežģīts, bet visai atklāts un nebaidās pats atzīt, ka var izklausīties iedomīgs. Biezā āda "uzaugusi" jau pirms vairāk nekā 20 gadiem – 1995. gadā viņš atvēra savu restorānu "The Fat Duck" Lielbritānijas pilsētiņā Brejā. Sākotnēji "Resnajā pīlē" piedāvātie ēdieni vairāk līdzinājušies franču bistro variantam, taču drīz vien Hestons sapratis, ka tas nav tas, ko viņš vēlas darīt.
Tā nu sākušies eksperimenti ar garšām, lai ar ēdieniem kutinātu visas iespējamās restorānu viesu maņas. Un tas ir izdevies – šobrīd "The Fat Duck" apmeklējums ir piedzīvojums, kas ilgst četras stundas, izvedot caur Hestona bērnības takām un nostalģiskajām garšām. Jāpiemin, ka piedzīvojums ir visai ekskluzīvs – jaunas rezervācijas tiek izsludinātas restorāna mājaslapā katra mēneša pirmajā ceturtdienā. Tās pazūd līdz dienas beigām, neskatoties uz to, ka prieks ir visai dārgs – vienam cilvēkam ieejas biļete izmaksā pat 265 britu mārciņas (aptuveni 315 eiro).