Ceturtdienas, 9. februāra, pēcpusdienā kulinārijas entuziasti pulcējās Restorānu servisa skolas mājīgajās telpās, lai piedzīvotu elpu aizraujošus gastronomiskos brīnumus. Pateicoties slavenajam šefpavāram Hestonam Blūmentālam, kurš nu kļuvis par zīmola "Sage" vēstnesi, arī "Tasty" komandai bija iespēja ļauties garšu valdzinājumam trīs burvīgu pavāru sabiedrībā, kas ikdienā ir pilntiesīgi Blūmentāla restorāna "The Fat Duck" komandas biedri. Dievīgs olu kultenis, mutē kūstošs zemesriekstu saldējums, perfekti izcepts steiks – tās ir tikai dažas no lietām, ko pavāri īsā laika periodā uzmeistaroja vērotāju un garšu baudītāju acu priekšā.
Šajā meistarklasē gan bija jāiztiek bez paša Hestona, taču harizmātisko pavāru līdzvērtīgi aizstāja trīs viņa kolēģi. Ešlijs un Deiniols meistarklases dalībniekus sagaidīja pie olu kulteņa un salātu stacijām, bet Antonio parūpējās par to, lai klātesošie baudītu arī ko saldāku, cītīgi darbojoties desertu stacijā. Visi trīs kungi gatavoja Hestona izlolotas receptes, atvedot kaut daļiņu ar trim Mišelīna zvaigznēm godalgotā restorāna burvības pie mums, bet šo procesu krietni atviegloja viedās virtuves ierīces.