ķiploku spiede
Foto: Shutterstock
Vai esi pamanījis, ka trauku un virtuves piederumu veikalos teju katram dārzenim ir savs palīgrīks, ar ko to nomizot un sagriezt? Bieži vien daudzi no tiem ir itin lieki virtuvē, jo, ja nepieciešams, visu var izdarīt ar visvienkāršāko mizojamo nazīti un kārtīgu griežamo nazi. Lūk, astoņi "Reader's Digest" atlasīti piederumi, pēc kuriem tava virtuve pavisam noteikti neskums!

Avokado griezējs. Ja trauku veikalā esi pamanījis interesanta paskata šķēlētāju, kas paredzēts it kā ērtākai avokado augļa sagriešanai, tad zini – bez tā pavisam droši vari iztikt! Gatavos avokado tāpat itin viegli var izvilināt no miziņas ar karoti un sagriezt ar nazi, līdz ar to nav ko lieki tērēties.

Ķiploku spiede. Protams, protams, ķiploku spiede ir absolūtā virtuves piederumu klasika – kā gan citādi ķiploku daiviņas saspiest putriņas konsistencē. Turklāt, pēc spiedes izmantošanas, vairāk laika pavadīsi, to tīrot. Tā vietā labāk iemācies sasmalcināt ķiplokus, kā to dara šefpavāri – maltīte tikai no tā iegūs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!