Avokado griezējs. Ja trauku veikalā esi pamanījis interesanta paskata šķēlētāju, kas paredzēts it kā ērtākai avokado augļa sagriešanai, tad zini – bez tā pavisam droši vari iztikt! Gatavos avokado tāpat itin viegli var izvilināt no miziņas ar karoti un sagriezt ar nazi, līdz ar to nav ko lieki tērēties.
Ķiploku spiede. Protams, protams, ķiploku spiede ir absolūtā virtuves piederumu klasika – kā gan citādi ķiploku daiviņas saspiest putriņas konsistencē. Turklāt, pēc spiedes izmantošanas, vairāk laika pavadīsi, to tīrot. Tā vietā labāk iemācies sasmalcināt ķiplokus, kā to dara šefpavāri – maltīte tikai no tā iegūs.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit