facebook.com/karbonadescienitajiem/

Atstāsim šoreiz kebabus, hotdogus un burgerus citiem. Katrs īstens vietējais gardēdis zinās, ka pats, pats labumiņš ir sātīga, smeķīga karbonāde no īsteni tradicionālas ēstuves. Ar siera cepurīti, majonēzes mērcīti un kartupelīšiem – kā pie kārtīgiem cilvēkiem pieņemts. Tā kā priekšā ir garas brīvdienas, "Karbonādes cienītāju" bloga autori iesaka piecas kafejnīcas, krodziņus vai ēstuves, kurās vērts iegriezties, lai nomedītu visgaršīgāko karbonādi!

Kā stāsta populārās feisbuka lapas veidotāji, karbonādes blogs ir blogs tautai, lai visi cilvēki, kas neseko kulinārijas tendencēm, arī var dalīties piedzīvotajā, un izzināt dziļāk tieši karbonādi. Bloga veidotāji šo ēdienu familiāri dēvē par "karbonādīti" un novērtē tā dzīvošanu līdzi dažādiem laikiem un godiem. Jo, kā zināms, karbonādes pasniedz gan kāzās, gan bērēs, gan kristībās. Pat Lieldienās un Ziemassvētkos. Un daudziem bez šī sātīgā ēdiena ikdiena nebūtu iedomājama.

Karbonādes cienītāji gan stingri piekodina, ka šis tops nav nekāds vietu sadalījums, bet gan viņu aicinošs ieteikums katru no pieminētajām karbonādēm ļaudīm nogaršot pašiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!