Ievērojot Restorānu nedēļas nosacījumus, ka ēdienam šīs nedēļas laikā ir jāreprezentē Latvijas un Baltijas virtuve, vismaz pusei no produktiem ir jābūt vietējas izcelsmes, kā arī nepieciešams izmantot sezonālos produktus, restorānos būs baudāmi ēdieni ar tādiem pavasarīgiem produktiem kā rabarberi, zaķskābenes, lakši u.c.
Restorānu nedēļas laikā galvaspilsētas restorāni piedāvā trīs kārtu maltīti par īpašu cenu – 15 vai 20 eiro. Pavasara Rīgas restorānu nedēļu organizē Rīgas Tūrisma Attīstības birojs (RTAB).
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit