Foto: Privātais arhīvs
Augusts, iespējams, ir pēdējais brīdis, kad uz pilnu klapi izbaudīt šašlika un citu uz oglēm gatavotu ēdienu burvību, jo, kas zina, kādi laikapstākļi būs sagaidāmi septembrī. Tādēļ piedāvājam iepazīt Rīgas apslēptās "pērles" - laika un piekasīgu klientu pārbaudi izturējušas vietas, kuru ēdienkartēs goda vieta atvēlēta latviešu "nacionālajam" ēdienam – šašlikam.

Mūsu sarakstā iekļauto iestāžu ārējo izskatu un atrašanās vietas var raksturot ar sakāmvārdu "Neskati vīru no cepures", jo teju visu šo vietu apmeklējums līdzinās iekāpšanai laika mašīnā, vienā mirklī nokļūstot padsmit un pat vairāk gadus senā pagātnē. Ja vēlies nobaudīt tiešām garšīgu šašliku kolorītā interjerā, šīs tūristu acīm apslēptās ēstuves, kas atrodas dažādos galvaspilsētas nostūros, nudien ir apmeklēšanas vērtas. Un, starp citu, lai tevi nemulsina pie blakus galdiņa sēdošie treniņtērpos tērptie "rajončika" puiši, kas, gaidot savas šašliku porcijas, gredzenotajos pirkstos virpina "bembja" atslēgas, jo tas ir īpašs vietas kvalitātes rādītājs.

Foto: Publicitātes foto

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!