Foto: Publicitātes foto
Pirmo reizi Jūrmalas garšu festivālā no 14. līdz 21. augustam norisinās Jūrmalas restorānu nedēļa, kuras tēma "Sajūti Latvijas garšu" sola gardēžus aizraut ar vēl nebijušām vietējo sezonālo produktu garšas niansēm, stāsta Jūrmalas restorānu nedēļas organizatore, biedrības "Jurmalove" pārstāve Siranuša Giričeva.

Ņujorka, Čikāga, Amsterdama, Parīze, Pērnava un Rīga – tās ir tikai dažas no pilsētām, kurās Restorānu nedēļa ir kļuvusi par iecienītu tradīciju. Jūrmalas garšu festivāla organizatori ir nolēmuši ieviest šo lielisko tradīciju arī Jūrmalā. Jau pirmajā gadā piedalās 18 restorāni, piedāvājot izsmalcinātu ēdienkarti trīs daļās – uzkodas vai zupa, pamatēdiens un deserts.

"Jūrmalas restorānu nedēļa norisināsies pirmo reizi, un ceram, ka tā kļūs par ikgadēju tradīciju, kuru gaida ikviens gardēdis. Priecājamies, ka jau pirmajā gadā dalībnieku pulkā ir labākie Jūrmalas restorāni, un ceram, ka šis pasākums iedvesmos izbaudīt Jūrmalas restorānu sniegumu ne tikai pastāvīgos apmeklētājus, bet arī tos, kuri kādā no tiem būs pirmo reizi," piebilda Giričeva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!