Jau izsenis ļaudis pratuši novērtēt un izmantot dabas sniegtās veltes. Vēl senajā viduslaiku virtuvē galdā tikuši celti labumi, ko dāsni piedāvāja vietējie lauki, meži, upes un pļavas, tā arī mūsdienās augstā godā tiek turēti sezonālie, Latvijā audzētie un lolotie produkti.
Valmieras Restorānu nedēļas apmeklētājiem šoruden būs iespēja iepazīt bagātīgās gastronomiskās tradīcijas un plašo Latvijas virtuves garšu paleti šādos restorānos: "Rātes vārti"; "Vecpuisis"; "Agnese"; Dikļu pils restorāns; Valmiermuižas alus virtuve, stāsta Valmieras pilsētas pašvaldības sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Zane Bulmeistare.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit