"Viesojoties pie rudens sesijas dalībniekiem, gūsiet baudījumu no gardajiem, gaumīgi noformētajiem, apetīti rosinošajiem, krāsainajiem un vitamīniem bagātajiem ēdieniem un dzērieniem, kas ienesīs siltumu nedaudz drēgnajā, bet krāsainajā rudenī. Veidojot piedāvājumu, rudens sesijas dalībnieki īpaši piedomājuši, lai ēdienkartē būtu akcentēta rudens sezonalitātes oranžā krāsa un garša," "Delfi" informēja novada domes pārstāve Anita Zvingule.
Restorāns “Jēkaba sēta” pasniegs divus pamatēdienus – garšaugos ceptu mencu, kas ietīta apelsīnu un siera mundierī, kā arī vistu rudens oranžā marinādē ar ceptiem ķirbjiem. Dzērienā būs sildošs ķirbju dzēriens.
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit