ķirbju zupa ķirbji rudens pusdienas
Foto: Shutterstock
Kuldīgas kafejnīcas un restorāni aicina uz restorānu nedēļas "Kuldīgas garša" rudens sesiju, kas notiks no 9. līdz 12. novembrim un paies zem koda – oranžs, jo šādi pati daba iekrāsojusi savas veltes – apelsīnus, ķirbjus, smiltsērkšķus, burkānus, mango, lašus un citus produktus.

"Viesojoties pie rudens sesijas dalībniekiem, gūsiet baudījumu no gardajiem, gaumīgi noformētajiem, apetīti rosinošajiem, krāsainajiem un vitamīniem bagātajiem ēdieniem un dzērieniem, kas ienesīs siltumu nedaudz drēgnajā, bet krāsainajā rudenī. Veidojot piedāvājumu, rudens sesijas dalībnieki īpaši piedomājuši, lai ēdienkartē būtu akcentēta rudens sezonalitātes oranžā krāsa un garša," "Delfi" informēja novada domes pārstāve Anita Zvingule.

Restorāns “Jēkaba sēta” pasniegs divus pamatēdienus – garšaugos ceptu mencu, kas ietīta apelsīnu un siera mundierī, kā arī vistu rudens oranžā marinādē ar ceptiem ķirbjiem. Dzērienā būs sildošs ķirbju dzēriens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!